Empresa

Solucions Integrals Barcelona

Solucions Integrals Barcelona, empresa amb un ferm compromís amb l’estalvi energètic especialitzada en obra nova i rehabilitació a Barcelona i província, garanteix la màxima qualitat i serietat en els seus treballs.
Treballem tots els àmbits de la construcció: Obra nova, Reformes, Rehabilitació de façanes, Cobertes, Comunitats de propietaris, etc…

QUI SÓM

Solucions Integrals Barcelona neix de la unió de diferents professionals amb una amplia experiència en el sector de la construcció i de la rehabilitació d’edificis. Els nostres serveis professionals s’han prestat amb especial dedicació a la obra nova i a les comunitats de propietaris. Tenim els millors industrials en el camp de la construcció d’obra nova i rehabilitació d’edificis. Oferim solucions de sostenibilitat en totes les nostres construccions i rehabilitacions, mitjançant la millora d’aïllaments, eficiència de les instal•lacions, reducció de consums energètics i aplicació d’energies renovables. I sobretot, volem donar un servei integral pel que realitzem, es a dir, ens encarreguem de totes les feines relacionades amb l’obra a dur a terme.